2 mars 2009

Inofficiell utställning

Miilo blev BIM-valp i sin rasklass

Domare: Anita Whitmarsh

Bedömningsutlåtande:
"Kunde vara mer maskulin. Är naturligtvis omogen på alla sätt. Lovande huvud och är i fin kondition. Trevligt temperament och är duktig för att vara första gången."
Han fick även Hp.


Är nöjd med dagen, Miilo skötte sig riktigt bra. Det var ju trots allt första gången för både honom och mig :) Däremot är jag inte alls nöjd med domaren, tyckte inte hon gav någon vidare bra kritik. Kritiken föll bara på hans personlighet och att han var omogen för att han är valp. (vilket vi ju redan vet att han är) Ville veta mer om vad hon tyckte om hans kropp och utseende. Han är ju lovande i allafall :) mitt lilla hjärtegull <3

Det var sju staffar anmälda till klassen, tre som gick med i valpklassen, vilket bara var tikar. Mkt kul att se andras små grisar, hur dom beter sig och ser ut. Kan ju säga att staffar har sitt speciella beteende som känns igen på många sätt, man kan inte missa att det är en staffe man ser. Trodde bara det var Miilo som lät som en gris, haha.

Sis ställde ut sin gosegris Ticko, han var så duktig och lydig. Men domaren dömde ut honom bara för att han är kastrerad, trots intyg på det. Det tyckte jag var slag under bältet.
-Tickos kritik finns att läsas på syster blogg. Finns mer fina bilder upplagda, kika in och gotta er!








En mkt lärorik dag både för lillen och matte.
puss

1 kommentar:

  1. Hej!!!
    Jätte kul att Miilo har blivit ställd!!
    Han kommer att bli en bastant kille med tiden...
    Vänta ni bara hehehehe...gangster!
    Massa kramar

    SvaraRadera